Archief foto's

In ons fotoarchief zijn heel veel oude foto's van Wervershoof terug te vinden. In november 2014 zijn wij begonnen deze foto's op de "Beeldbank Wervershoof" te zetten.

Ruim 8.000 foto's zijn inmiddels vrijgegeven voor het publiek en met regelmaat komen er nieuwe foto's bij. U kunt hier een kijkje nemen op onze fotobeeldbank en mocht u aanvullende informatie hebben over bepaalde foto's, dan kunt u het contactformulier onder de betreffende foto invullen en naar ons opsturen. Wij zijn u hiervoor zeer dankbaar.

De foto's die u op de Beeldbank vindt kunt u eventueel ook bij ons bestellen. De kosten voor een digitaal bestand (op zo goed mogelijke kwaliteit) zijn € 3,- per foto (voor niet-commercieel gebruik). Vul hiervoor tevens het betreffende formulier in en wij nemen contact met u op.

Iedere laatste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 16.00 uur (m.u.v. de maanden juli, aug. en december) kunt u al onze foto's eveneens persoonlijk komen bekijken in ons archief in het Raadhuis. Graag tot ziens.