Presentatie Skriemer

Presentatie Skriemer nr.21                                                                                       

De Skriemer is weer gepresenteerd. Vrijdagavond 18 november 2017 vond dit plaats in Cultureel centrum de Schoof. We hadden op max. 350 mensen gerekend maar het waren er tegen de 400. De Schoof was te klein!!

De Skriemer, het jaarboek over de geschiedenis van ons dorp. Sinds 2006 wordt dit boek gepresenteerd op de inmiddels bekende Skriemeravond, waarop het boek centraal staat. Tijdens de avond zijn er optredens, welke een relatie hebben met een artikel uit het boek. Ook dit jaar weer prachtige gastoptredens o.l.v. Sjaak Steltenpool en Peter Swart, die de gasten introduceert en de avond aan elkaar praat.

Dit jaar ook weer een nieuwe dvd "van Oudsher" met filmfragmenten uit vroeger tijden. De dvd is samengevoegd met de beelden van het 200 jarig bestaan van Wervershoof, een dubbel dvd dus. Prachtig om te zien!!

Een boek, een dvd en een avond tonen aan hoe een groot genoegen vrijwilligerswerk is. Willem van Leeuwen heeft de hoogtepunten van deze avond ook weer op film gezet en Jan Mol heeft de hoogtepunten op foto vastgelegd.

Het jaarboek kost ook maar 12 euro en de dubbel dvd 10 euro. Beiden kun je aanschaffen bij Videotheek Knijn en Blokker BV, Raadhuisplein.
Waar zie je dat nog? Bij ons dus! Stichting Oud-Wervershoof.