Presentatie Skriemer

Presentatie nieuwe Skriemer nr. 22

Vrijdag 16 november a.s. wordt de nieuwe Skriemer nr. 22 weer gepresenteerd in Cultureel Centrum de Schoof. De nieuwe Skriemer staat weer bol met mooie verhalen uit de oude doos, veel foto's en wetenswaardigheden. Een must om te hebben voor iedere Wervershover. De avond in de Schoof begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. U kunt na afloop van de presentatie (en de uitreiking van het eerste exemplaar aan een Wervershover) de Skriemer meteen bij ons kopen. De prijs is dit jaar € 13,-. Ook kunt u zaterdag 17 november tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht in het oude Raadhuis om de Skriemer te kopen of bij Blokker en de Videotheek. Ook gaan onze vaste vrijwilligers weer langs de deuren bij onze vaste abonnees. Dus mogelijkheden genoeg om hem ook dit jaar weer aan te schaffen en voor de prijs hoeft u het niet te laten.

=========================

Presentatie Skriemer nr.21                                                                                       

De Skriemer is weer gepresenteerd. Vrijdagavond 18 november 2017 vond dit plaats in Cultureel centrum de Schoof. We hadden op max. 350 mensen gerekend maar het waren er tegen de 400. De Schoof was te klein!!

De Skriemer, het jaarboek over de geschiedenis van ons dorp. Sinds 2006 wordt dit boek gepresenteerd op de inmiddels bekende Skriemeravond, waarop het boek centraal staat. Tijdens de avond zijn er optredens, welke een relatie hebben met een artikel uit het boek. Ook dit jaar weer prachtige gastoptredens o.l.v. Sjaak Steltenpool en Peter Swart, die de gasten introduceert en de avond aan elkaar praat.

Dit jaar ook weer een nieuwe dvd "van Oudsher" met filmfragmenten uit vroeger tijden. De dvd is samengevoegd met de beelden van het 200 jarig bestaan van Wervershoof, een dubbel dvd dus. Prachtig om te zien!!

Een boek, een dvd en een avond tonen aan hoe een groot genoegen vrijwilligerswerk is. Willem van Leeuwen heeft de hoogtepunten van deze avond ook weer op film gezet en Jan Mol heeft de hoogtepunten op foto vastgelegd.

Het jaarboek kost ook maar 12 euro en de dubbel dvd 10 euro. Beiden kun je aanschaffen bij Videotheek Knijn en Blokker BV, Raadhuisplein.
Waar zie je dat nog? Bij ons dus! Stichting Oud-Wervershoof.