Oude Skriemers

Van de meeste uitgegeven "Skriemers" hebben wij in ons archief nog een aantal exemplaren in voorraad. Sommige "Skriemers" zijn echter volledig uitverkocht (nummers 1 t/m 6 en nr. 10). De verhalen uit deze "Skriemers" hebben wij nog wel digitaal beschikbaar. De titels staan vermeld in het totaaloverzicht "Skriemers". Indien gewenst kunnen wij het verhaal in digitale vorm naar u opsturen. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Van alle oude uitgegeven "Skriemers" (en DVD's "Van Ouds-Her"), die nog niet zijn uitverkocht, ligt een aantal exemplaren bij de plaatselijke Videotheek Knijn, De Hoek 8, Wervershoof. U kunt hier 7 dagen in de week terecht. De "Skriemers" (en DVD's "Van Ouds-Her") dienen contant betaald te worden. De kosten van een "Skriemer" zijn € 12,-- en van een DVD "Van Ouds-Her" € 6,--.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf naar Wervershoof te komen, dan kunnen wij de "Skriemers" en DVD's eventueel ook opsturen naar u. Uiteraard betaalt u hiervoor wel de portokosten ad. € 4,- voor 1 "Skriemer". Geef in het contactformulier duidelijk aan om welke "Skriemer" of DVD het gaat plus uw volledige postadres. De kosten dienen vooraf betaald te worden op rekening NL68RABO01176.34.514 t.n.v. Stichting Oud Wervershoof.

Ook kunt u iedere laatste zaterdag van de maand (m.u.v. de maanden juli, augustus en december) tussen 13.00 en 16.00 uur naar ons "open huis" komen in het Raadhuis. In ons archief bewaren wij het restant van de Skriemers (en DVD's) die nog niet zijn uitverkocht. Onze medewerkers helpen u uiteraard graag.